AVOIMET TYÖPAIKAT LAHTI JA UUSIMAA

Selaa työpaikkoja alta, valitse sopivimmat päältä ja laita haku vetämään.
Työnhakija. Hukkasitko tunnukset? Uudet tunnukset voit hakea TÄÄLTÄ

Löysitkö vähän kauempaa homman, joka kiinnostaa, mutta asumisjärjestelyt askarruttavat?
Ei haittaa. Laita hakemus vetämään, sillä autamme sinua tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Kerro, minkä sortin heimolainen sinä olisit ja millaisessa työssä loistaisit. 

Rajaa hakua: Uusimaa | Päijät-Häme

Työpaikat

Työpaikka Sijainti Hakuaika päättyy
Malliverhoilija Nastola 15.03.2020
Kesätyöntekijöitä pakkaamoon, Lihatukku Harri Tamminen Oy Vantaa 22.03.2020
Kausimyyjä Lahti 20.03.2020
Tarjoilijoita Lahti 01.03.2020
Tuotekehittäjä, Lihatukku Harri Tamminen Oy Vantaa 29.02.2020
Myyjä, Kivapiha Tuotteet Oy Mäntsälä, Pääkaupunkiseutu, Uudenmaan alue 08.03.2020
Viherrakentaja (ympäristöhoitaja), Kivapiha Tuotteet Oy Mäntsälä, Pääkaupunkiseutu 08.03.2020
Myyntineuvottelija Lahti 16.03.2020
IT-tukihenkilö, TM-Tieto Oy Järvenpää 15.03.2020
Ajojärjestelijä / Kuljetussuunnittelija, Kuusakoski Oy Heinola, Lahti, Vantaa 22.03.2020
Tutkimus-/projektiapulainen, Kuusakoski Oy Lahti 22.03.2020
Käsilajittelija autopaloittamolle, Kuusakoski Oy Heinola 22.03.2020
Prosessinhoitaja rejektilaitokselle, Kuusakoski Oy Heinola 22.03.2020
Kunnossapidon työntekijä, Kuusakoski Oy Heinola 22.03.2020
Prosessinhoitaja Heinolaan, Kuusakoski Oy Heinola 22.03.2020
Toimistotyöntekijä (sesonki), Suomen Siisti Piha Oy Espoo 01.03.2020
Tuotannontekijä 02.03.2020
Imupaine- ja kuivaimuauton kuljettajia Hämeenlinna, Riihimäki 01.03.2020
Materiaalin vastaanottaja/laaduttaja, Kuusakoski Oy Vantaa 22.03.2020
CNC-koneistaja Järvelä 02.03.2020
Jakelu kuorma-autonkuljettaja (avolava), Suomen Siisti Piha Oy Espoo 03.03.2020
Vaihtolava-auton kuljettaja, Hämeen Kuljetuspiste Oy Vantaa 03.03.2020
Varastotyöntekijä Hattula, Hämeenlinna 29.02.2020
Metallityöntekijä kiinteistöteollisuuteen Pääkaupunkiseutu, Vantaa 01.03.2020
Projektityöntekijä asiakaspalveluun, Nivos Oy Mäntsälä, Uudenmaan alue 15.03.2020
Kesätyöntekijöitä Lahti, Päijät-Hämeen alue 29.02.2020
LVI-/putkiasentajia, LVI Star Oy Uudenmaan alue 27.02.2020
Floristi Mäntsälä 29.02.2020
Myyntipäällikkö (Päijät-Murske) Lahti 02.03.2020
Jakelu kuorma-autonkuljettaja (avolava), Suomen Siisti Piha Oy Espoo 29.02.2020
Tarjoilija Lahti 29.02.2020
LVI-alan osaaja Lahti 29.02.2020
Hitsaaja Päijät-Hämeen alue 29.02.2020
Robottihitsaaja Lahti, Nastola 29.02.2020
Siivoava kiinteistönhoitaja Lahti 28.02.2020
Loppusiivooja Lahti 28.02.2020
Laserleikkaaja Porvoo 29.02.2020

Heimo löytää avoimet työpaikat Lahdessa ja Helsingissä

Henkilöstöpalvelu Heimo on henkilöstövuokraukseen, rekrytointeihin ja henkilöstöpalveluihin erikoistunut työpaikkoja ja työntekijöitä yhdistävä uuden ajan toimija. Heimon kotipaikka on Lahti ja yritys toimii Etelä-Suomen alueella. Sen lisäksi, että Heimo yhdistää työntekijät ja avoimet työpaikat, se myös huolehtii aidosti omien työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Järjestelmät etsivät avoimia työpaikkoja

Heimon aktiivinen ja ennakoiva ote työn tarjoamisessa ja työpaikkojen etsimisessä parantaa työntekijöiden mahdollisuuksia löytää töitä ja auttaa työnantajaa täyttämään avoimena olevat työpaikat parhailla mahdollisilla tekijöillä. Nykyaikaisten työkalujen ja järjestelmien ansiosta piilossa olevien, pian avautuvien tai kiireellisesti täytettävien avointen työpaikkojen löytäminen ja työhön sopivien henkilöiden löytäminen on aiempaa helpompaa. Järjestelmiä käytetään apuna myös tiedonhankinnassa. Heimo seuraa suhdanteiden ja eri toimialojen kehitystä, näkymiä sekä ulkopuolisten tekijöiden vaikutusta taloudelliseen toimeliaisuuteen. Sillä kun Heimo tietää, mitä Lahden ja Etelä-Suomen yrityksissä tapahtuu, nostaa se myös heimolaisten työllistymismahdollisuuksia.

Aktiivista työnhakua

Heimo etsii aktiivisesti rekisterissään oleville työnhakijoille sopivia avoimia työpaikkoja ja esittelee heitä jatkuvasti myös potentiaalisille työnantajille. Heimo välittää rekisterissään oleville työntekijöille tietoa avoimista tehtävistä, mahdollisista keikkatöistä sekä työnhaun etenemisestä.

Heimo löytää alueesi avoimet työpaikat.

HPheimolta avoimet työpaikat Lahti

 

Juuri oman oloinen työpaikka

Aivan aluksi jokaisen työnhakijan kanssa käydään läpi työhön liittyvät toiveet, odotukset ja vaatimukset kuten se, haluaako hakija kokopäiväistä, vakituista työtä, vai onko toiveissa jokin keikkaluontoinen lyhytaikaisempi pesti. Työnhakijasta laaditaan osaamiskartta, johon merkitään kaikki tämän koulutukset, aiempi työkokemus, kielitaito sekä myös esimerkiksi harrastukset niiltä osin, kuin ne voivat edesauttaa työpaikan saantia.

Työhaastattelu sinun ehdoillasi

Ensitapaaminen ja syvemmät haastattelut voidaan järjestää monin eri tavoin. Henkilökohtaisen, Heimon toimistolla tai muussa tilanteeseen sopivassa paikassa tapahtuvan kohtaamisen rinnalla käytetään yhä useammin videohaastattelua, jolloin työntekijä voi käydä keskustelun kotoaan käsin. Myös alkuvaiheen työpaikkahaastattelut toteutetaan usein videohaastatteluina. Tämä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden valmistautua esitettyihin kysymyksiin rauhassa ja vastata niihin itselle parhaiten sopivalla hetkellä.

Enemmän kuin työpaikka

Heimopäälliköt toimivat työntekijän linkkinä työnantajan suuntaan ja tarjoavat tukea niin työnhaussa kuin työsuhteen aikanakin. Heimopäällikkö tapaa jokaisen työnhakijan kasvokkain ja on työhön liittyvien seikkojen ohella kiinnostunut myös siitä, millä muulla tavoin kuin töitä tarjoamalla Heimo voisi tätä tukea. Esimerkiksi työpaikalle kulku, tukijärjestelmät tai vaikkapa lastenhoito voivat aiheuttaa ongelmia työn vastaanottamiselle. Heimopäällikkö pyrkii parhaansa mukaan auttamaan työntekijää tämänkaltaisten työpaikan vastaanottamisen ja muiden työnteon esteiden poistamisessa.

Avointa keskustelua hyvässä hengessä

Kun työntekijä työllistyy, heimopäällikkö seuraa työsuhteen etenemistä ja kyselee työntekijän kuulumisia, tuntemuksia ja palautetta työpaikasta säännöllisin väliajoin. Jokaisen työsuhteen alussa käydään myös kehityskeskustelu, joka uusitaan tarvittaessa työsuhteen aikana sen kestosta riippuen.

Työpaikat, harjoittelijat ja sijaisuudet – kaiken löydät Heimolta.

Kartoitamme avoimet työpaikat Lahdessa ja Uudellamaalla.

Heimo on omiensa puolella

Maksuttoman työterveyshuollon lisäksi Heimon työntekijät saavat työsuhteessa ollessaan erilaisia heimoetuja. Heimolaisten osaamista ja osakkeita työmarkkinoilla parannetaan myös erilaisin koulutuksin. Mikäli avoimen työpaikan vastaanottaminen edellyttää työnhakijalta esimerkiksi hygieniapassin suorittamista, avustaa Heimo passin hankkimisessa.

Työn teon ja siihen liittyvien velvoitteiden ohella Heimo on aidosti kiinnostunut työntekijän henkilökohtaisista kuulumisista. Heimo pyrkii tuntemaan jokaisen työntekijänsä henkilökohtaisesti ja tukemaan näille tärkeiden tavoitteiden toteutumista, oli sitten kyse isoista tai pienistä haaveista.

Heimotyö on polku työpaikkaan

Vuokratyöntekijänä heimolainen on aina työsuhteen alun ajan Henkilöstöpalvelu Heimon palkkalistoilla. Mikäli työsuhde on pitkäkestoisempi tai muuttuu esimerkiksi määräaikaisesta vakituiseksi, voi työntekijä siirtyä vakituisesti oman työnantajansa palkkalistoille. Vaikka työntekijä saisikin palkkansa Heimolta, koskevat häntä samat säännöt, oikeudet ja velvollisuudet kuin työpaikan omiakin työntekijöitä.

Oikeat osaajat avoimiin työpaikkoihin

Heimorekry-palvelun kautta työntekijä voi työllistyä suoraan työnantajan palkkalistoille. Tällöin Heimon tehtävänä on etsiä avoimeen tehtävään niin persoonaltaan kuin osaamiseltaankin parhaiten sopiva tekijä. Vaikka työntekijän suhde Heimoon jääkin tällöin vuokratyöntekijää lyhyemmäksi, säilyvät työntekijän tiedot Heimon järjestelmissä, mikä mahdollistaa niiden hyödyntämisen myöhemminkin esimerkiksi työtilanteen muuttuessa tai suorarekrytoinnin kohdalla.

Heimo löytää myös Lahden ja Uudenmaan avoimet kesätyöpaikat.

Heimopäällikkö tulee työpaikalle

Heimo tarjoaa työnantajille myös Heimopäällikkö-palvelua. Käytännössä palvelu tarkoittaa vuokrahenkilöstöpäällikkyyttä, jossa Heimopäällikkö toimii yrityksessä henkilöstöpäällikön tehtävissä. Heimopäällikkö toimii yrityksessä työntekijöiden ja työnantajan välisenä linkkinä, varmistaa työn tekoon liittyvien asioiden sujumisen ja laillisuuden sekä huolehtii kummankin osapuolen oikeuksista sekä velvollisuuksista työn tekemiseen liittyen. Työntekijän kannalta tämä tarkoittaa Heimon, vuokratyöntekijän kohdalla palkanmaksajan, näkymistä konkreettisesti myös omalla työpaikalla. Heimopäällikkö tarjoaa työntekijöille tarvittaessa avoimesti tietoa myös työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten eläkeasioista, sairausajan palkkauksesta, irtisanoutumisesta tai lomakertymistä.

Toimialueena Päijät-Häme ja Uusimaa

Avoimena olevat työpaikat löytyvät Heimon nettisivuilta ja niitä voi hakea suoraan sivuilta löytyvän hakulinkin kautta. Omatoimisen haun lisäksi sekä yleisesti avoimena olevia työpaikkoja että vasta hakuun tulossa olevia tehtäviä voidaan tarjota suoraan esimerkiksi sellaisille heimolaisille, joiden määräaikainen työsuhde on päättymässä. Heimo alkaa jo hyvissä ajoin ennen työsuhteen päättymistä etsimään heimolaisille uusia tehtäviä.

Heimo auttaa työuralla eteenpäin

Kun määräaikainen työsuhde päättyy tai heimolainen syystä tai toisesta palaa jälleen työmarkkinoiden hyödynnettäväksi, tehdään tilannekartoitus. Sen yhteydessä käydään läpi niin heimolaisen perustiedot kuin päättyneeseen työhön ja tulevan työn tekemiseenkin liittyvät seikat. Mikäli työntekijä haluaa työllistyä uudelleen, kartoitetaan hänen sen hetkiset toiveensa ja tarpeensa sekä mahdollisesti muuttunut tilanteensa, jonka jälkeen tutustutaan potentiaalisiin työpaikkoihin.

Työsuhteen päätyttyä heimolainen on heimoetujen piirissä kolme kuukautta. Mikäli häntä ei tuona aikana saada työllistettyä, heimoedut lakkaavat. Tavoitteena kuitenkin on, että työntekijät saadaan uusiin työpaikkoihin tuon ajan puitteissa. Heimo yhdistää avoimet työpaikat ja työnhakijat Lahden ja Etelä-Suomen alueella.

Heimo auttaa omista tarpeista lähtevässä työnhaussa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ!


Heimo Päijät-Häme

Henkilöstöpalvelu Heimo
Aleksanterinkatu 26
15140 Lahti

+ 358 44 777 5100

Sähköposti osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hpheimo.fi

Heimo Uusimaa

Henkilöstöpalvelu Heimo
Kielotie 5
01300 Vantaa

+ 358 44 777 5110

Sähköpostiosoiteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hpheimo.fi