Työpaikat

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO, Tuusulan autohuolto Oy, Tuusula

Hakuaika alkaa: 26.04.2018  Hakuaika päättyy: 30.12.2018

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Haemme asiakkaallemme Tuusulan autohuolto Oy:lle

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulaan.

Tehtäväsi on huoltaa ja korjata raskaankaluston ajoneuvoja – merkistä riippumatta. Työt pitävät sisällään erilaisia mekaanisia asennus ja hitsaustöitä. 

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä aikaisempaa teknistä kokemusta. Etsimme ensisijaisesti ammattilaista, mutta huomioimme myös uran alkupäässä olevia henkilöitä. Tärkeintä on hyvä ja motivoitunut asenne, halu tehdä tuloksellista työtä ja kehittyä alan tehtävissä. 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää C-korttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Eduksi katsomme: 

- Ammattikoulutausta, esim. ajoneuvoasentaja tai muu teknistä osaamista vahvistava koulutus 
- Kokemus raskasajoneuvoista 
- Hitsaustaito 
- Sähköosaaminen 

Haluaisitko Sinä olla osa tätä osaajien joukkoa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 30.12.2018. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.