Työpaikat

Teippaaja, Helsinki

Hakuaika alkaa: 19.06.2019  Hakuaika päättyy: 22.07.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakasyrityksellemme

TEIPPAAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Odotamme hakijalta mielenkiintoa ja oma-aloitteisuutta teippauksia kohtaan. Soveltuvia kädentaitoja sekä huolellisuutta unohtamatta. Olet joustava tekijä jolla on kyky työskennellä erilaisissa ympäristöissä. Erilaiset ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja uudet ohjelmat hanskaat nopeasti.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Sinulta löytyy oikea asenne työntekoon, ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Tehtävä kattaa monipuolisesti asiakasyritysten kokonaisvaltaiset ilmeenmuutokset mm. mainosteippaukset, valomainokset, mainoskilvet ja banderollit sekä ajoneuvojen yliteippaukset. Työaika ma - pe klo: 8 - 16.

Työt alkavat heti elokuussa.

Kiinnostuitko?

 

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi