Työpaikat

Kokkeja keikkatyöhön, Päijät-Hämeen alue

Hakuaika alkaa: 08.01.2019  Hakuaika päättyy: 31.01.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueelle reippaita ja motivoituneita erilaisiin ja 

KOKKIA erilaisiin ja eripituisiin keikkatöihin. 

Työpäiviä on viikosta riippuen noin 3-4. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Myös keikkatyötä on tarjolla. Työssä teet mm. lounas-, bistro-, ja à la carte tyyppistä ruokaa. 

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä mielenkiintoiseen työympäristöön. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi