Työpaikat

Myyntipäällikkö / MP Trainee, CRM-Service Oy, Vantaa

Hakuaika alkaa: 27.11.2018  Hakuaika päättyy: 21.12.2018

CRM-service Oy on Suomen johtava pilvipohjaisen CRM:n tuottaja. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla toimialamme parhaita asiakaskeskeisiä CRM-ratkaisuja ja -palveluita. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja se on yksityisesti omistettu. Olemme tuottava kasvuyritys AAA-luokituksella. Suomessa toimimme Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella, ja maailmalla toimimme yhdessä laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa.

Menestyksemme kumpuaa kolmesta tekijästä: tyytyväiset asiakkaat, jälleenmyyjät ja työntekijät.

Tervetuloa menestymään kanssamme.
Etsimme CRM-Service Oy:lle ammattitaitoista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ / MP TRAINEE
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen PK-seudulle.


Työtehtäväsi on myydä suomalaisille liitoille sekä järjestöille tuotteistettua liiketoiminta-alustaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta järjestelmämyynnistä ja/tai liitto-/järjestöpuolen toimintamalleista.  

Etsimme joukkuepelaajaa, joka kykenee viemään asiat maaliin itsenäisesti. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamistasi ja kehittää omalta osaltasi kasvuyrityksen toimintoja edelleen. Työ edellyttää paloa aktiiviseen myyntityöhön, analyyttisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja hyvää paineensietokykyä.

Pääset olemaan mukana kiinnostavassa kasvuvaiheessa ja saat myös itse loistavan mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun. Saat työhösi oikeat työvälineet, työkaverien ja esimiehen tuen, toimintavapauden sekä kannustavan palkkiomallin. Työsuhde-etuihin kuuluvat lounas- ja virikesetelit, puhelinetu, laajennettu työterveys- ja hammashoito, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä erilaista viriketoimintaa. Lisäksi toimistolla tarjotaan "mitä vain keksitään", kuten esimerkiksi virvokkeita ja välipalaa.

 “We choose to work with ambitious, generous, honest, well behaving and hard working people who strive for growth in all areas of life”

Myynti on kehittävää, vauhdittavaa ja tuloksellista - oletko Sinä etsimämme lisä aktiiviseen myyntiimme? 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 21.12.2018. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.