Työpaikat

Pakkaamo- ja terminaalityöntekijöitä, Lihatukku Harri Tamminen Oy, Espoo, Vantaa

Hakuaika alkaa: 30.11.2018  Hakuaika päättyy: 06.01.2019

Lihatukku Harri Tamminen Oy on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja Lihatukku Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen.
Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan - Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi. 


 Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle 
PAKKAAMO- JA TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus (esim. lihanleikkaus) katsotaan eduksi. 

Hyvä fyysinen kunto ja suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Pääosa pakattavista tuotteista on sian- ja naudanlihaa. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 6.1.2019. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. 
Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.