Työpaikat

Sosiaalialan Ohjaajia (AMK), Saviston Koti Oy, Anjala

Hakuaika alkaa: 05.12.2018  Hakuaika päättyy: 13.01.2019

 saviston

Haluaisitko sinä olla osa kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä on juuri sinun paikkasi!

Saviston koti Oy on päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Etsimme uuteen yksikköön Sosiaali- tai terveysalan, SOSIAALIALAN OHJAAJIA (AMK) osaksi Anjalan päihdekuntoutusyksikön rautaisten osaajien Tiimiä.

Ohjaajana olet mukana nuorten arjessa, tuet koulunkäyntiä ja osallistut omaohjaajana niin yksilötyöskentelyyn, päihdetyöhön, perhe yhteistyöhön kuin yhteisöhoitoonkin.

Etsimämme henkilö on sosiaalialan korkeakoulutettu ammattilainen (sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK), jolla on vähintään vuoden työkokemus lastensuojelusta. Kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta EA- ja hygieniapassia tai valmiutta hankkia ne välittömästi työsuhteen alettua. Työn luonteen vuoksi, toimitathan meille myös rikostaustaotteen sitä pyydettäessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@savistonkoti.fi

Käsittelemme vain sähköpostitse lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lotti, Saviston Koti Oy, tiina.lotti@savistonkoti.fi, 040-082 6819.