Työpaikat

Sähköasentaja, Kärkölän Sähkö Oy, Järvelä

Hakuaika alkaa: 31.12.2018  Hakuaika päättyy: 28.01.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kärkölän Sähkö Oy:lle ammattitaitoista


SÄHKÖASENTAJAA hoitamaan talotekniikan sähköasennuksia. 

Työ on sähköasennusten hoitoa ja huoltoa talotekniikan alalla eri asiakaskohteissa Päijät-Hämeen alueella. Työtä tehdään itsenäisesti, joten omaathan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävissä ja kykenethän itsenäiseen työskentelyyn. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen osaaja, jolla on kokonaisvaltainen ymmärrys sähköasennuksista. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutustaustan. Onhan sinulla myös voimassa oleva tulityökortti, sähköturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti. Työ on päivätyötä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän sähköalalla. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kallinen, puh. 040 013 8888, sami.kallinen@hpheimo.fi