Työpaikat

Kokki, Helsinki, Vantaa

Hakuaika alkaa: 08.03.2019  Hakuaika päättyy: 28.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle iloisia ja reippaita

KOKKEJA
kesätöihin


Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli sinulla on alan koulutus sekä kokemusta kokin tehtävistä. Tärkeää on, että olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi olet tehokas, reipas ja osaat toimia tehokaasti myös kiireen keskellä. Kykenet tekemään monta asiaa yhtaikaa, etkä häkelly paineen alla. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöntekijä, nautit hyvän ruoan valmistamisesta. Olet joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle työpaikan upealla ja historiallisella alueella Helsingissä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi