Työpaikat

Vihertyöntekijä / Työnjohtaja, Mäntsälä, Pääkaupunkiseutu

Hakuaika alkaa: 16.01.2019  Hakuaika päättyy: 28.02.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Mäntsälään.

VIHERTYÖNTEKIJÄÄ TYÖNJOHTOON

vakituiseen työsuhteeseen

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet asiakaspalveluhenkinen ja päätöksentekokykyinen. Lisäksi sinulla on kokemusta työnjohtamisesta ja B-ajokortti. Muut ajokorttiluokat katsotaan eduksi kuten myös alan koulutus ja kokemus.

Toimialueesi on pääkaupunkiseutu, toimipiste sijaitsee Mäntsälässä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito eikä englannin kielen käyttökään ole sinulle vierasta.

Tehtäviisi kuuluvat piha-alueiden viherhoitotöiden myynti, suunnittelu ja kartoitus sekä työntekijöiden työnjohto ja – opastus. Tehtäviisi kuuluu myös varsinaiset viherhoitotyöt.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä mukavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työyhteisömme on rento ja innostava. Kanssamme pääset toteuttamaan asiakkaidemme unelmia.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 28.02.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. 
Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.