Työpaikat

Kaivinkoneenkuljettaja, Pääkaupunkiseutu

Hakuaika alkaa: 19.06.2019  Hakuaika päättyy: 23.07.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme:

KAIVINKONEENKULJETTAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajana. Eduksi katsomme kokemuksen eri kokoisista ja alustaisista kaivinkoneista. Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen ja ahkera persoona.

Edellytämme hakijalta

  • T-, B- ja C-ajokortit. Tavaraliikenteen ammattipätevyyden suorittaminen luo edellytykset toiminnalle koneiden ja materiaalien siirroissa.
  • Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tietyöturvallisuuskorttia.
  • Rehtiä ja reipasta asennetta. 

Tarjoamme työntekijälle:

  • Erittäin kilpailukykyisen palkan.
  • Vakituisen työsuhteen.
  • Säännölliset työvuorot


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Mikko Heikkinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, mikko.heikkinen@hpheimo.fi