Työpaikat

Sosiaali- tai terveysalan Ohjaaja, Saviston koti Oy, Kymenlaakso

Hakuaika alkaa: 25.01.2019  Hakuaika päättyy: 28.02.2019

saviston

Haluaisitko sinä olla osa kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä on juuri sinun paikkasi!

Saviston koti Oy on päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Haemme kasvavaan organisaatioomme ammattitaitoista 

Sosiaali- tai terveysalan, OHJAAJAA (AMK) 

lastensuojelulaitokseen osaksi rautaisten osaajien Tiimiämme.

Ohjaajana olet mukana nuorten arjessa, tuet koulunkäyntiä ja osallistut omaohjaajana niin yksilötyöskentelyyn, päihdetyöhön, perhetyöhön kuin yhteisöhoitoonkin.

Etsimämme henkilö on sosiaalialan korkeakoulutettu ammattilainen (sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK), jolla on vähintään vuoden työkokemus lastensuojelusta. Kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta EA- ja hygieniapassia tai valmiutta hankkia ne välittömästi työsuhteen alettua. Työn luonteen vuoksi, toimitathan meille myös rikostaustaotteen sitä pyydettäessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 sähköpostitse osoitteeseen mikko.rantalainen@savistonkoti.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rantalainen
Saviston Koti Oy, mikko.rantalainen@savistonkoti.fi
Tiedustelut paikoista ensisijaisesti sähköpostilla.