Työpaikat

Kesätyöntekijöitä pakkaamoon, Lihatukku Harri Tamminen Oy, Vantaa

Hakuaika alkaa: 06.02.2019  Hakuaika päättyy: 31.03.2019

Lihatukku Harri Tamminen Oy on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja Lihatukku Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen.
Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan - Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi.
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle 
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PAKKAAMOON
ajanjaksolle toukokuun - elokuu

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen ratkaisevat. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. 

18 vuoden ikä, hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys. Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Kyseessä on vuokratyösuhde.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo
luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.