Työpaikat

Verhoilija, Lahti

Hakuaika alkaa: 07.02.2019  Hakuaika päättyy: 25.02.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt lahtelaiselle asiakkaallemme KALUSTEVERHOILIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ruuhkahuipun purkuun. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus jatkaa työsuhdetta. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä tuntemusta huonekaluteollisuudesta. Olet käyttänyt työssäsi erilaisia naulaimia ja muita työkaluja. Aikaisempi kokemus huonekaluteollisuudesta ja halukkuus alan muihin työtehtäviin on iso etu. Työotteesi on huolellinen, tarkka ja tunnollinen. Hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet luontevasti osana ryhmää. 

Työ alkaa heti sopiva henkilön löydyttyä, joten olethan liikkeissäsi nopea.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.