Työpaikat

Sähköasentajia kokoonpanotyöhön, Päijät-Hämeen alue

Hakuaika alkaa: 08.05.2019  Hakuaika päättyy: 27.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeria 
Sähköalan koulutuksen omaavia KOKOONPANIJOITA asiakasprojektiin.

Työsuhteen kesto on alustavasti asiakasprojektista riippuen ainakin seuraavaan alkutalveen (loka-marraskuu). Työt alkavat mahdollisimman pian ja ovat päivätyötä..


Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Sähköalan koulutus on välttämätön, aikaisempi työkokemus on eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen 044 777 5104 dani.nguyen@hpheimo.fi