Työpaikat

Siivoojia Kesätöihin, Lahti

Hakuaika alkaa: 14.05.2019  Hakuaika päättyy: 31.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme nyt SIIVOOJIA KESÄTÖIHIN Lahden ja Lahden lähialueille erilaisiin työtehtäviin.

Työtä on mm. porrasiivoojille, kotisiivoojille ja rakennussiivoojille.

Työt voivat alkaa henkilöstä riippuen jo nyt huhtikuussa tai myöhemmin, jatkuen esimerkiksi elokuun loppuun. Työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdat ovat joustavia. 

Odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti on ehdoton, sillä tämä takaa sujuvan liikkumisen eri kohteiden välillä. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi