Työpaikat

Elektroniikan kokoonpanijoita, Lahti

Hakuaika alkaa: 15.05.2019  Hakuaika päättyy: 31.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen ahkeria 
ELEKTRONIIKKAYKSIKÖN KOKOONPANIJOITA asiakasprojektiin.

Työsuhteen kesto on alustavasti asiakasprojektista riippuen ainakin vuoden loppuun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa sopimustaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työt alkavat mahdollisimman pian.


Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Sähköalan koulutus tai työkokemus on eduksi, muttei välttämätön. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tarjoamme kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä. Joustavat työajat sekä ammattitaitoisen työ-yhteisön.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi