Työpaikat

Työnjohtaja porraselementtien valmistukseen, Fixstone Oy, Mäntsälä

Hakuaika alkaa: 03.04.2019  Hakuaika päättyy: 21.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Etsimme Fixstone Oy:lle Mäntsälään

Työnjohtajaa porraselementtien valmistukseen
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmestari ja sinulta löytyy 2-luokan valmisbetonityönjohtajan pätevyys. Työkokemus betonitehtaalla katsotaan eduksesi.

Työaika on klo 7 – 15.30 ja viikoittainen työtuntimäärä on 40 h. Toimipisteesi sijaitsee Mäntsälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys valmistaa betoniporraselementtejä joissa mosaiikkibetoni- tai luonnonkivipinnoite sekä urakoi mosaiikkibetoni/luonnonkivitöitä ympäri Suomea.


Työnjohtajana kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot sekä tehtävien toteuttamisen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu työnjohdolliset tehtävät porrasvalmistuksessa, toimit työntekijöiden esimiehenä sekä toimit urakoinnin apuna monipuolisissa tehtävissä.  Urakkakohteet sijaitsevat ympäri Suomea joten sinulla tulee olla B-ajokortti ja valmius ajoittaiseen matkustamiseen.  

 

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi