Työpaikat

Piha-/Varastotyöntekijä, Suomen Siisti Piha Oy, Espoo

Hakuaika alkaa: 12.04.2019  Hakuaika päättyy: 28.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.Haemme nyt asiakkaallemme Suomen Siisti Piha Oy:lle Espooseen kokoaikaiseen työsuhteeseen reipasta ja motivoitunutta piha-/varastotyöntekijää.

Työt kestävät alustavasti elokuun loppuun asti, mutta mahdollisesti myös pidempään.

Tässä tehtävässä tulet tekemään säkitys- ja varastotehtäviä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet reipas, oma-aloitteinen ja pystyt joustamaan tarvittaessa etkä pelkää tehdä töitä ulkona. Eduksesi katsotaan kokemus kauhakuormaajan ajosta (pieni JCP) sekä B-ajokortti.


Kiinnostuitko? Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi