Työpaikat

Kokoaikainen MYYJÄ, Miesten Pukuhuone Oy, Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 26.04.2019  Hakuaika päättyy: 20.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Haemme asiakkaallemme Miesten Pukuhuone Oy:lle Hyvinkäälle ammattitaitoista

MYYJÄÄ
 

Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja aito ja ammattimainen halu omalla panoksellasi edistää myymälän menestystä. Sinulla pysyy mittanauha hyppysissäsi - ompelutaidot katsotaan eduksesi.

Sinulla on silmää, rohkeutta ja määrätietoisuutta suositella asiakkaille oikeita vaihtoehtoja. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Persoonana olet aito, energinen ja tartut luontaisen rivakasti asioiden hoitamiseen. 

Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn laadukkaan pukeutumisen parissa 
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa vaatealalla
- Mukavan työyhteisön 
- Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen


Liikkeen aukioloajat ovat ma – pe klo: 10 – 18 ja la klo: 10 – 14. 

Miesten Pukuhuone palvelee, kun asiakkaalla on tarve ostaa tai vuokrata laadukas, hyvin istuva puku.


Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi