Työpaikat

Jätevedenpuhdistamon hoitaja / Anonyymi Hakemus, Nivos Oy, Mäntsälä

Hakuaika alkaa: 06.05.2019  Hakuaika päättyy: 21.05.2019

n

Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöinä ovat Nivos Energia Oy ja Nivos Vesi. 
www.nivos.fi

Jätevedenpuhdistuksen uusi aikakausi on täällä! Otimme vastikään käyttöön huippunykyaikaisen tertiääripuhdistuslaitteiston.

Etsimme nyt joukkoomme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista 

JÄTEVEDENPUHDISTAMON HOITAJAA

vastaamaan modernin puhdistamomme käytännön prosesseista. Puhdistamolla käsitellään Mäntsälän alueen ja Pukkilan kirkonkylän jätevedet.

Puhdistamonhoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat mm.

  • Käytännön puhdistamoprosessin toiminnasta huolehtiminen

  • Jätevedenpuhdistamojen päivittäiset kunnossapito- sekä huoltotyöt

  • Huolto-ohjelman seuranta, raportointi ja prosessin ohjaus valvomoautomaation kautta

  • Tarvittaessa osallistuminen varallaoloon

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja nautit itseohjautuvasta työtavasta. Olet joustava joukkuepelaaja. Tärkeää on, että olet kiinnostunut prosessien hoidosta, sinulla on vastuullinen ja täsmällinen ote työtehtäviin sekä hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot. Taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä jätevedenpuhdistamolta tai esimerkiksi prosessiteollisuudesta.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi modernissa yhtiössä. Meillä sinua odottaa erinomainen tiimi, joka tukee sinua, jotta onnistut työssäsi. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti edelläkävijänä. Toimintatapaamme kutsumme nivosmeiningiksi.  Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan (sovellamme Energiateollisuuden työehtosopimusta).

Nivos on mukana Työ ei syrji –kampanjassa. Meille vastuullisuus merkitsee tekoja ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. Pyydämme sinua tukemaan meitä tavoitteessamme ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulevat selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä. Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka, henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuslomakkeen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta 21.5.2019 mennessä. Lisätietoja antaa käyttöinsinööri Iida Hyytinen, puh. 040 8210018.

Työ on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä