Työpaikat

Messutyöntekijöitä, Panimo Kiiski Oy, Kotka, Kuopio, Oulu, Pori

Hakuaika alkaa: 13.05.2019  Hakuaika päättyy: 31.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Panimo Kiiski tekee korkealaatuisia, mutta kohtuuhintaisia käsityöläisoluita. Valmistamme oluemme kevyesti humaloituna mallaspohjaa kunnioittaen, jolloin puhtaat ja maltaiset maut korostuvat.

Haemme Panimo Kiiski Oy:lle reippaita

MESSUTYÖNTEKIJÖITÄ (Kuopio, Oulu, Pori ja Kotka)


Messutyöntekijän monipuolisiin tehtäviin kuuluu messutapahtumissa edustamista, asiakaspalvelua, myynti- ja promotehtäviä. Tehtäviin voi kuulua myös messuosaston kokoamista ja purkamista, siivousta ja ehostusta. Pääfokus tehtävissä on myynti ja asiakaspalvelu. Työtunteja / keikkapäivä on vähintään 8h.

Työ on keikkaluonteista ja sitä on tarjolla alla mainituilla aikatauluilla:

- KUOPIO Satamatori, Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP): 6 - 8.6.2019 (pe,la)

- PORI Winstonin Pienpanimo Olutjuhlat: 9 - 10.8.2019
 
- OULU Kauppatori, Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP): 29 - 31.8.2019 (pe,la)

- KOTKA Höyrypanimo, Metsola Beer Festival: 6 - 7.9.2019
 


Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta myyntitehtävistä, ulospäinsuuntautuvaa positiivista luonnetta sekä valmiutta ajoittain myös fyysisiin työtehtäviin. Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja tekevä asenne. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito ja olut tuntemus on eduksi.Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. 
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 050 - 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi