Työpaikat

Vuorotteluvapaan sijainen levyteollisuuteen, Järvelä

Hakuaika alkaa: 09.05.2019  Hakuaika päättyy: 25.05.2019


k

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto on n. 264 milj. euroa ja viennin osuus on noin 55 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.

Haemme Koskisen Oy:lle Järvelän tehtaalle LEVYTEOLLISUUSTYÖNTEKIJÄÄ vuorotteluvapaan sijaiseksi, ajalle 24.6.-20.12.2019.

Hakemallamme henkilöllä on reipas ja ripeä työote, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Työkokemusta tuotannon työtehtävistä ei vaadita, vaan asenne ratkaisee. Aikaisempi kokemus trukilla ajosta ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä halua ja kykyä uuden oppimiseen.

Tehtävään järjestetään kattava työn opastus ja perehdytys. Työ on keskeytyvä kolmivuorotyötä. Tehtäviin kuuluu mm. trukilla ajoa ja monipuoliset tuotantotyöt.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antavat Sami Kallinen puh. 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102,  marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                                                                  www.koskisen.fi