Työpaikat

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Vantaa

Hakuaika alkaa: 09.05.2019  Hakuaika päättyy: 26.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Nyt etsimme kasvavaan heimoomme Uudenmaan toimistoon täysiveristä

HEIMOPÄÄLLIKKÖÄ

Aktiivisen myyntityön lisäksi tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät ja hoidat myös arkisia toimistorutiineja.

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Olet iloinen ja innovatiivinen työntekijä joka tarttuu työtehtäviin oma-aloitteisesti ja toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä. Eduksesi katsotaan tehtävään soveltuva koulutustausta, aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä tai olet työskennellyt henkilöstöhallinnon parissa sekä erilaisten käyttöliittymien omaksuminen ja kehittäminen.

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden tekijäksi Henkilöstöpalvelu Heimossa.

Onko sinulla on aiempaa kokemusta alalta? Vainuat hyvät asiakkaat ja tekijät jo kaukaa? Onko työotteesi joustava ja itseohjautuva? Osaat nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellesi?

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 26.05.2019. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. +358 50 571 8760  iisu.viinikainen@hpheimo.fi