Työpaikat

Putkihitsaajia, Lahti

Hakuaika alkaa: 13.05.2019  Hakuaika päättyy: 27.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme vakavaraiselle ja perinteiselle asiakasyrityksellemme Lahteen ammattitaitoisia PUTKIHITSAAJIA tai KOKOONPANOHITSAAJIA.

Hakemillamme henkilöillä on jo kertynyt kokemusta putkihitsaajan työstä (TIG, MIG MAG tai puikko) tai vaihtoehtoisesti kokoonpanohitsauksesta. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työssä tullaan hitsaamaan mustaa rautaa ja rosteria, sekä erilaisia putkia.

Etsimämme henkilöt tuntevat hitsausalan standardit ja osaavat lukea työpiirustuksia. Lisäksi ymmärrys LVI-alalla käytettäviin merkintöihin on plussaa. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen.
 
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Dani Nguyen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi