Työpaikat

Varastotyöntekijä, Hollola, Lahti

Hakuaika alkaa: 13.05.2019  Hakuaika päättyy: 20.05.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Henkilöstöpalvelu Heimo hakee Lahteen ja Hollolaan ahkeraa ja fyysiseen työhön pystyvää

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. alumiiniprofiilien pakkaamaan sekä saapuvan ja lähtevän tavaran purkaminen ja lastaaminen trukilla. Alalle soveltuva aikaisempi työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi sekä trukin ajotaito. Lisäksi hallitsethan jonkun varaston hallintajärjestelmän. Omaksuthan uudet järjestelmät nopeasti. Olethan toimeentarttuva, reipas ja työnjäljestään tarkka tekijä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat syksyyn, mahdollisesti pidempäänkin.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antavat Dani Nguyen, dani.nguyen@hpheimo.fi, 044 777 5104 ja Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.