Työpaikat

LVI-Asentaja, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hakuaika alkaa: 17.05.2019  Hakuaika päättyy: 14.07.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Uudellemaalle ammattitaitoisia

 

LVI-Asentajia


Eripituisiin työsuhteisiin.


Sinulla on alan ammattitutkinto ja kokemusta alan töistä. Työotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä piirustusten lukutaito, fyysinen kunto sekä sujuva suomen kielen taito. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden.

Tulet työskentelemään sekä uudis- että saneerauskohteiden parissa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heikkinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, mikko.heikkinen@hpheimo.fi