Työpaikat

Myyntipäällikkö, CRM-service Oy, Vantaa

Hakuaika alkaa: 06.06.2019  Hakuaika päättyy: 30.06.2019

CRM-service Oy on Suomen johtava pilvipohjaisen CRM:n tuottaja. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla toimialamme parhaita asiakaskeskeisiä CRM-ratkaisuja ja -palveluita. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja se on yksityisesti omistettu. Olemme tuottava kasvuyritys AAA-luokituksella. Suomessa toimimme Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella, ja maailmalla toimimme yhdessä kasvavan jälleenmyyjäverkostomme kanssa.

Yrityksemme arvoja ovat aloitteellisuus, ystävällisyys, avoimuus, rohkeus ja uteliaisuus. Tervetuloa aktiiviseen joukkoomme!
Etsimme CRM-service Oy:lle ammattitaitoista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen PK-seudulle.

Työtehtäväsi on myydä suomalaisille suurille sekä keskisuurille yrityksille liiketoiminta-alustaamme. Myynnillinen kohderyhmämme kattaa myös suomalaiset keskusliitot sekä suurimmat järjestöt. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta järjestelmämyynnistä sekä organisaatioiden liiketoiminnan kehittämisen toimintamalleista.  

Etsimme joukkuepelaajaa, joka kykenee viemään asiat maaliin itsenäisesti. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamistasi ja kehittää viemällä eteenpäin omalta osaltasi kasvuyrityksen toimintoja. Työ edellyttää paloa aktiiviseen myyntityöhön, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Asiakkuuksien merkitys ja heidän palveleminen on ydintäsi.

Pääset mukaan yrityksemme kasvuvaiheeseen ja saat loistavan mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun. Saat työhösi oikeat työvälineet, työkaverien ja esimiehen tuen, toimintavapauden sekä kannustavan palkkiomallin. Työsuhde-etuihin kuuluvat lounas- ja virikesetelit, puhelinetu, laajennettu työterveys- ja hammashoito, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä erilaista viriketoimintaa. Lisäksi toimistolla tarjotaan "mitä vain keksitään", kuten esimerkiksi virvokkeita ja välipalaa.

 “We choose to work with ambitious, generous, honest, well behaving and hard working people who strive for growth in all areas of life”

Myynti on kehittävää, vauhdittavaa ja tuloksellista - oletko Sinä etsimämme lisä aktiiviseen myyntiimme? 


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fiHenkilöstöpalvelu Heimo
luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.