Työpaikat

Tuotekehityspäällikkö, Finncont Oy, Lahti, Virrat

Hakuaika alkaa: 17.06.2019  Hakuaika päättyy: 28.07.2019

https://lh3.googleusercontent.com/g7mb4hNo069MypW4ZrNVL2-I8Gtl7olvjk81cTneUROu_q9jv87q-qczZAGHcIP_VX34gKXsflAH0LPNGSt7MaoJeCdBR8SCtK4SgmbFNCGZ_aKMk1mvmHCYv3Tep3X5LvplP83c

Finncont on asiantuntija kiertotaloutta tukevissa keräily-, varastointi- ja kuljetusratkaisuissa. Tuotamme älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluita Finncont Design Studio® :ssamme.

Haemme Finncont-konserniin

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Finncont Design Studio®:n palvelutarjonnasta, kehittämisestä sekä uudistuneen suunnittelutiimin aktiivisesta johtamisesta. Työskentelet sisäisesti tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan ja tuotannon kanssa. Tehtävässäsi ohjaat ja johdat myös ulkoisia suunnitteluresursseja. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja arvioit tuotekehitysprojekteja kriittisesti niin kustannus- kuin ajankäyttönäkökulmastakin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja intohimo luoda uusia kilpailukykyisiä tuotteita. Omaat aiempaa kokemusta suunnitteluosaston esimiehenä toimimisesta ja sinulla on vahva projektinhallintaosaaminen. Arvostamme 3D CAD-suunnittelutyökalujen hallinnan lisäksi kokemusta teollisen internetin sekä koneiden ja laitteiden älyratkaisujen kehittämisestä. Muita eduksi katsomiamme asioita ovat rotaatiovalu-, RST-ohutlevy- ja muotoiluosaaminen sekä kokemus tuotetestauksien organisoinnista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Finncont-konsernin päätoimipaikka on Virroilla, työskentelypaikka voi vaihtoehtoisesti olla myös Lahdessa olevassa toimipaikassamme.

Finncont tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 15-17 konsernin toimitusjohtaja Jyri Partanen puh. 044 586 1294 ja varatoimitusjohtaja Hannu Ranta-Lassila puh. 044 331 1858.