Työpaikat

Myyjä, Suomalainen Energiaosuuskunta, Lahti

Hakuaika alkaa: 18.06.2019  Hakuaika päättyy: 31.07.2019

https://lh6.googleusercontent.com/chcfebVMxxI9bxS5o8fqfMQOG7brL9-apMrKKzI90Y13yDpHeXoQv3KwPxdI8gj1TiI02g0cfvnSQ6bDmfegqmv-u6NmWvvNXTbTTTh-F7AmPPiQWdhH7ijT4Z_6tio2TvuK2yhXuLPnUhzEIg

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) on 1978 perustettu suomalaisten bensiinikauppiaiden omistama yritys, joka on keskittynyt nestemäisten polttoaineiden myyntiin. SEO-verkostossa on tällä hetkellä noin 210 jakeluasemaa ympäri Suomea. Vuonna 2018 liikevaihto oli 130 milj. euroa ja työntekijöitä oli 10. Katso myös www.seo.fi.

Haemme organisaatiomme myynnin vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

MYYJÄÄ

polttoöljyn ja yrityskorttien myyntiin sekä yritysasiakkuuksien hankintaan

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta itsenäisestä myyntityöstä, nälkäistä asennetta myyntiin ja ratkaisukeskeisyyttä. Puhelimella tehtävä myynti ja asiakaspalvelu on sinulle sujuvaa ja luontevaa. Omaat aktiivista ja tuloshakuista otetta työntekoon ja olet kehittämishaluinen. Kasvatat myyntiä ja vahvistat asiakassuhteita aktiivisella myyntityöllä sekä viet markkinointiviestinnäntaidoillasi SEO:n sanomaa eteenpäin. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ja polttoöljyn tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässäsi vastaat Suomalainen Energiaosuuskunta SEO:n valtakunnallisesta polttoöljyn myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta ja uusasiakashankinnasta sekä yrityskorttien myynnistä. 

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) tarjoaa sinulle mielenkiintoiselta toimialalta sekä vastuullisen että itsenäisen työtehtävänmyynnin parista. Luotamme tekijöihimme, minkä takia tarjoammekin mahdollisuutta tehdä työ suurimmalta osin etätyönä.  Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Lahdessa.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme peloton myynnintekijä, laitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä osoitteeseen www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen alle. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Heimopäällikkö Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi

Pyydämme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.