Työpaikat

Digiosaaja, Macea Oy, Hollola

Hakuaika alkaa: 14.01.2021  Hakuaika päättyy: 28.02.2021

m

Macea Machinery on osa Macea-yhtiöitä. Macea Oy on harjoittanut monipuolista kaupankäyntiä jo yli 20 vuotta. Toimintaamme kuuluu 
Macea Machinery konemyynti, Macea Cars automyynti ja Pienivarasto varastonvuokraustoiminta. Lisäksi myymme omia tuotteitamme ja toimeksiantoja huutokaupalla huutokaupat.com palvelussa. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa noin 8 kilometriä Lahden keskustasta.

Etsimme nyt Macean ammattitaitoiseen tiimiin innokasta

DIGIOSAAJAA 

projektiin

Työnkuva on laaja ja sitä voidaan muokata tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluvat verkkokaupan ja sosiaalisen median sisällöntuotanto, markkinointimateriaalien tuotanto / toteutus sekä hakukoneoptimointi ja -markkinointi. Arvostamme myös valmiutta muihin työtehtäviin kuten esimerkiksi: asiakaspalveluun ja verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja lähetykseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut rohkeasti työn tuomiin haasteisiin, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot  ja olet  tiimipelaaja. Sinulla on näkemystä digimarkkinoinnista ja digitaalisuuden hyödyntämisestä jokapäiväisessä työssä, lisäksi Googlen käyttö markkinointi työkaluna on sinulle tuttua. Hakukoneoptimointi ja Google analytics ovat hallussa.

Alalle soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus ovat eduksi, mutta ne eivät ole ehdottomia. Tärkeintä on oikeanlainen motivaatio sekä halu ja kyky oppia uutta. Omaat jo vähän esim. harrastusten tai opintojen kautta hankittua kokemusta video- ja valokuvauksesta sekä editoinnista. 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus edistää ja kehittää osaamistasi. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisen hakulinkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Elina Kokkonen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi