Työpaikat

Kokoonpano- ja huoltotehtäviin ALLUlle, Orimattila

Työsuhde: Vakituinen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  20.04.2021 Hakuaika päättyy:  21.05.2021 Paikkoja:1 kpl

ALLU suunnittelee, valmistaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille lukuisissa materiaalien käsittely-, erottelu-, lajittelu-, sekoitus- ja murskaussovelluksissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalien kierrätys, saastuneen maan käsittely sekä jätteen muuntaminen käyttökelpoiseksi materiaaliksi. ALLU on markkinajohtaja näissä ratkaisuissa, ja asiakkaat ovat ytimessä toiminnassamme, yhtiö on innovoinut menetelmät ja laitteet asiakkaiden prosessien ja toiminnan muuttamiseksi. Nykyään yli 95% liiketoiminnasta tapahtuu kansainvälisten asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti. ALLUn toimistot ovat Kiinassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Pennalassa lähellä Lahtea.


Etsimme asiakkaallemme ALLU:lle vakituiseen työsuhteeseen

KOKOONPANO- JA  HUOLTOTEHTÄVIIN

Etsimme huippuasenteen omaavaa henkilöä kokoonpano- ja huoltotehtäviin ALLU Support -osastolle. Päätehtäväsi on ALLU projektilaitteiden kokoonpano ja testaus tehtaallamme Pennalassa, lisäksi tehtäviin kuuluu huoltotehtävät asiakkaillamme ympäri maailmaa.

Aktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä halu kehittää omaa osaamista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tarjoamme sinulle tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa selvitätte yhdessä eteen tulevat haasteet. 

Tässä sinulle mahdollisuus kehittyä ammatillisesti alansa edelläkävijäyrityksessä, joka panostaa projekti- ja kenttätoiminnan laajentamiseen.

Työpaikkasi sijaitsee ALLUn pääkonttorilla Orimattilan Pennalassa. ALLUlla yhdistyvät korkealaatuiset tuotteet, globaalin tiimin tuki ja motivoituneet ihmiset.

Me arvostamme monimuotoisuutta sen kaikilla osa-alueilla ja uskomme vahvasti, että sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat avain menestykseemme. 


Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

  • Yleistä teknistä tietämystä 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot 
  • Tekniikan alan ammatillinen peruskoulutus 
  • Valmius työskennellä itsenäisesti, sekä kyky reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa 
  • Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen 
  • Valmius ja kiinnostus työskennellä ulkomailla 
  • Oikeaa asennetta kohdata haasteita ja tahtoa oppia uutta 


Arvostamme myös:

  • Hydrauliikkajärjestelmien tuntemusta 
  • Kokemusta sähköjärjestelmistä
  • Kokemusta kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Oletpa sitten työurasi alussa tai jo alan konkari, laita hakemus tulemaan.Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi ja CV:si pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kohdalta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Hae tätä paikkaa