Työpaikat

Koneasentajia, Firmus Partners Oy, Pääkaupunkiseutu, Tuusula

Hakuaika alkaa: 16.08.2019  Hakuaika päättyy: 30.09.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme tulevaisuuden ammattilaisia kasvavaan ja hyvähenkiseen porukkaan Firmukselle. Haemme:

Koneasentajia
vakituiseen työsuhteeseen

Firmus Partners Oy on toiminut vuodesta 2010 alkaen tarjoten kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-, laiteasennus- ja ylläpito- sekä kuljetus- ja nostopalvelut Etelä-Suomen alueella. Olemme olleet mukana erikokoisissa rakennushankkeissa, pienemmistä projekteista aina Suomen suurimpiin työmaaprojekteihin. Yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 35 vakituista työntekijää. Emme käytä vuokratyövoimaa ollenkaan, vaan tähtäämme pitkäaikaisiin ja vakaisiin työsuhteisiin.

Haemme motivoituneita ja huippu asenteen omaavia työntekijöitä työmaiden koneasennuksiin. Tehtäviin kuuluu muun muassa työmaahissien asennukset, joten korkeita paikkoja on luvassa. Annamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä työn kautta alan ammattilaiseksi. Työkokemuksesi ei tarvitse olla pitkä, emmekä vaadi pitkiä opintoja. Tärkeintä on oma-aloitteellisuus ja intohimo, jotka johtavat kehitykseen.

Tarjoamme kasvavana yrityksenä asiakkaillemme palveluhenkistä porukkaa. Meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri, sekä työntekijöillämme on hyvät edut ja palkitsevat palkkamallit. Meillä hyvä työntekijä saa aina hyvän korvauksen työstään. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi