Työpaikat

Kokoonpanija metalliteollisuuteen, Lahti

Hakuaika alkaa: 03.09.2019  Hakuaika päättyy: 23.09.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt Lahteen vakavaraiselle metallialan asiakkaallemme ahkeraa KOKOONPANIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat metallin kokoonpanoa ja työstöä. Sinulla on aktiivinen ja ahkera työote sekä motivoitunut asenne työntekoon. Sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä. Eduksi katsomme osaamisen ohutlevyn työstöstä.

Olet huolellinen, tarkka ja ripeä työssäsi, sekä omaat reippaan ja tekevän asenteen. Alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole ehdoton.

Työ on päivätyötä ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lahden keskustan tuntumassa. Työsuhde tehdään vuoden loppuun asti, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksen kirjoilla. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi