Työpaikat

Myyntipäällikkö, Jyväskylä, Tampere

Hakuaika alkaa: 05.09.2019  Hakuaika päättyy: 22.09.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme viemäri- ja puhdasvesihuollon palveluita tarjoavalle vakavaraiselle asiakkaallemme Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa myynti kiinteistö- ja kuntasektorille Tampereen ja Jyväskylän alueella. Toimipisteesi sijaitsee joka Tampereella tai Jyväskylässä.

Tarjoamme:

- mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakaassa yrityksessä
- mukavan ja joustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen työtehtävään
- toimistotyöajat ma-pe

Edellytämme:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamista
- perustietämystä kiinteistötekniikasta
- yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista
- kykyä toimia isojen asiakkuuksien parissa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- joukkuehenkeä ja pelisilmää
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa, muut luetaan eduksi

 

Tunnet kiinteistösektorin eri asiakkuusryhmät, olet sosiaalinen ja oppimishaluinen. Kykenet ohjattuun sekä itsenäiseen, aktiiviseen myyntityöhön. Olet aktiivinen ja uskallat ottaa vastuun itsellesi. Omaksut nopeasti sähköisten järjestelmien käytön.


Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Mäki, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, merja.maki@hpheimo.fipuh. 044 777 5108.