Työpaikat

Pakkaamotyöntekijöitä lihan savustamon tuotantoon, Sipoo

Työsuhde: Vakituinen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  23.04.2021 Hakuaika päättyy:  17.05.2021 Paikkoja:2 kpl

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme liha-alan tuotantoon (savustamo)
PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 


Menestyt työssä reippaalla asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen liha-alalta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys.

Työtehvävät:
- lihatuotteiden viipalointi ja pakkaaminen.

Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Hyvä fyysinen kunto ja suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe. Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorot  klo 7 - 15 ja klo 12 - 20. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Työhön järjestetään perehdytys. Työt alkavat mahdollisimman pian.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Holm Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, aleksi.holm@hpheimo.fi 

Hae tätä paikkaa