Työpaikat

Viimeistelijä, Lahti

Työsuhde: Määräaikainen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  03.05.2021 00:01 Hakuaika päättyy:  16.05.2021 23:59 Paikkoja:3 kpl

Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Kestobetonin sijainti markkina-alueensa keskellä Lahdessa mahdollistaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Haemme Kestobetoni Oy:lle

VIIMEISTELIJÖITÄ

Etsimme käsistään käteviä elementin viimeistelytyöhön.

Etusijalla haussa olet sinä, jolla on asenne kohdallaan ja pystyt kolmivuorotyöhön. Myös muu kokemus rakennusalalta katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot, joiden avulla välität myönteistä energiaa ympärillesi.

Tarjoamme turvallisen ja vakaan työpaikan eteenpäin menevässä yrityksessä. Tässä työssä saat kätesi jäljen säilymään sadoiksi vuosiksi eteenpäin.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstöpalvelu Heimolta Ville Väkeväinen puh. 044 777 5103 ja Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi

Hae tätä paikkaa