Työpaikat

Tarjoilija, Ravintola Lokki, Lahti

Työsuhde: Määräaikainen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  04.05.2021 08:45 Hakuaika päättyy:  17.05.2021 23:59 Paikkoja:1 kpl

Etsimme Ravintola Lokkiin ammattitaitoista 

TARJOILIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti kesän ajan.

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa, kauniin Vesijärven rannalla aivan Lahden sataman kupeessa. 

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hae tätä paikkaa