Työpaikat

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Uusimaa

Työsuhde: Vakituinen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  25.05.2021 Hakuaika päättyy:  21.06.2021 23:59

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Heimotyö | Heimo

Etsimme kasvavaan heimoomme täysiveristä

Heimopäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työviikkosi alkaa maanantaisin tiimipalaverilla, josta otamme yhdessä vauhtia uuteen työviikkoon. Heimopäällikkönä teet työtäsi itsenäisesti hyvällä fiiliksellä. Meillä Heimolla et jää yksin; työviikkosi aikana olet yhteydessä kollegoidesi kanssa jakaen osaamista ja kokemuksia. Meillä Heimolla osataan nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellemme ja tätä toivomme myös sinulta.

Olet monitoiminen osaaja; sinulta vaaditaan kykyä viedä Heimon hakijoita aktiivisesti eteenpäin yritys rintamalle. Tämän lisäksi omaat erinomaisen verkoston, jota ammattimaiseen tapaan hyödynnät – tehokkaasti ja Heimon toimintatapojen mukaisesti. Haluat menestyä ja tehdä tulosta. Henkilöstöpalvelualan tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä työssä menestyt tekevällä asenteella. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut, joilla voit rakentaa oman hienon heimo tarinasi. Annamme sinulle hyvät eväät menestyä ja mahdollisuuden olla osana Heimon upeaa kasvutarinaa.

Järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla ja käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieliä.

Tässä työssä on etätyömahdollisuus. Sinulla tulee olla etätyöhön soveltuva tila – tärkeää on myös oikea asenne ja kyky monipuoliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Meiltä löytyy myös mukavat toimistotilat Vantaan Tikkurilasta.

 

KIINNOSTUITKO? Lähetä ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen iisu.viinikainen@hpheimo.fi.

Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

iisu.viinikainen@hpheimo.fi

puh. +358 50 571 8760  

Hae tätä paikkaa