Työpaikat

Koukkulava-auton kuljettaja, Päijät-Häme

Työsuhde: Vakituinen Työaika:  Kokoaikainen
Hakuaika alkoi:  17.06.2021 Hakuaika päättyy:  15.08.2021 Paikkoja:1 kpl

Etsimme asiakkaallemme Maansiirto Morri Oy:lle ammattitaitoista


KOUKKULAVA-AUTON KULJETTAJAA 

pitkäaikaiseeen työsuhteeseenOlet etsimämme henkilö jos olet tottunut pitkiin työpäiviin ja olet työtä pelkäämätön. Edellytämme kokemusta maansiirto- tai kuljetusalalta.

Työssäsi toimit koukkulava-auton kuljettajana Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Käytössäsi on alan huippu kalusto. Yrityksenä olemme hyvin maanläheinen perheyritys, jossa työt hoidetaan ammattitaidolla loppuun asti.

Tehtävään vaaditaan voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä CE-kortti. Nosturikokemus katsotaan eduksi.


Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstöpalvelu Heimolta Ville Väkeväinen puh. 044 777 5103 ja Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hae tätä paikkaa