Työpaikat

Tuotekehittäjä, Lihatukku Harri Tamminen Oy, Vantaa

Hakuaika alkaa: 05.02.2020  Hakuaika päättyy: 29.02.2020

Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan laadukkaista suomalaisista lihoista valmistettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin sekä rehelliseen ruokaan. Yritys on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin. Muita tuotantoyksiköitämme sijaitsee Espoossa, Sipoon Talmassa sekä Luumäellä.

Meillä Tammisella liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni. Vuonna 2019 käsittelimme noin 10 miljoonaa kiloa Suomalaista laatulihaa

Yritys on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien ja vuonna 2019 liikevaihtomme on n.67 milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 175 henkilöä.

 

Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle 
TUOTEKEHITTÄJÄÄ 

Oletko sinä etsimämme tuotekehittäjä ja uusi jäsen Lihatukku Harri Tamminen Oy:n huipputiimiin?

Olet tuotekehittäjänä osa tuotekehitysjoukkuetta. Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden tuotteiden aikataulutetun tuotekehityksen toteuttaminen. Ydintiimissäsi työskentelet toisen tuotekehittäjän sekä tuotepäällikön rinnalla. Raportoit tehtävässäsi tuotekehityspäälliköllemme.

Toimit työtehtävässä tiiviissä yhteistyössä tuotannon henkilökunnan, työnjohdon sekä esimiesten kanssa. Suoritat tehtävässäsi erilaisia testejä sekä koeajoja liittyen raaka-aineisiin, prosessilaitteisiin, mausteisiin sekä materiaaleihin. Kommunikoit tarvittaessa myös yhteistyökumppaneidemme kanssa projektien aikana.

Olet innovatiivinen, innostunut ja sinulla on kyky toimia ryhmässä. Omaat taidot myös itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisuun. Seuraat vallitsevia alan trendejä. Uusien toteutettavissa olevien ideoiden esittäminen on sinulle luontaista. IT- osaamisesi on nykypäivän tasolla ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutustaustaa. Olet ruoanlaittotaitoinen ja tunnet koti- ja ravintolakeittiön peruslainalaisuudet. Sinulla on vähintään B-ajokortti.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan yrityksen ja alan tulevaisuuteen. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin.

 

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fiHenkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.