Työpaikat

LVI-putkieristäjä, Pääkaupunkiseutu

Hakuaika alkaa: 10.03.2020  Hakuaika päättyy: 05.04.2020


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen LVI-PUTKIERISTÄJÄÄ vaihtuviin työkohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. villakouru-, verkkovilla- ja solumieristykset sekä pinnoitustyöt. Voit olla jo alan osaava konkari tai vasta alalle valmistunut nuori, sillä yritys tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa LVI-alan työt ja koet olevasi valmis työskentelemään itsenäisesti, vaihtuvissa työkohteissa, tässä on sinun tilaisuutesi !

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon. Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti, jotta pystyt liikkumaan kohteisiin.

Valittu henkilö tulee työllistymään aluksi Henkilöstöpalvelu Heimolle kuuden kuukauden ajaksi, jonka jälkeen olisi tarkoitus vakinaistua suoraan yrityksen kirjoille.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työnkijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi