Työpaikat

Varastotyöntekijä, Lahti

Hakuaika alkaa: 12.03.2020  Hakuaika päättyy: 13.04.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Henkilöstöpalvelu Heimo hakee asiakasyritykselle Lahteen reipasta
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

Tässä tehtävässä katsotaan eduksi alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta trukilla ajosta. Olethan myös ahkera, oma-aloitteinen ja nopea tempoinen. Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta jostakin varastonhallintajärjestelmästä sekä nopeaa omaksuntaa uusiin järjestelmiin. Olethan myös luotettava, omatoiminen ja työnjäljestään tarkka tekijä, jolle sopii vuorotyö.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen riippuen tilauksista. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, puh. 044 777 5102.