Työpaikat

Tarjoilija, Päijät-Häme, Hollola, Lahti

Työsuhde: Määräaikainen Työaika:  Osa-aikainen
Hakuaika alkoi:  21.07.2021 Hakuaika päättyy:  08.08.2021

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaillemme Päijät-Hämeen alueelle reippaita ja motivoituneita TARJOILIJOITA erilaisiin ja eripituisiin työsuhteisiin!

Työvuorot voidaan sopia joustavasti oman aikataulun mukaan, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätyötä hakeville. Tehtävät vaihtelevat paljon tilaisuuden mukaan esimerkiksi tilaus- ja á la carte -ravintoloista tapahtumatarjoiluun.

Seuraavat keikat olisivat 31.7 ja 7.8. Kysessä häät ja toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta.

Onko sinulla aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alan koulutus? Kykenetkö työskentelemään tehokkaasti ja asiakaspalveluhenkisesti myös kiireessä? Oletko omatoiminen, ripeä sekä joustava? 

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen puh. 044 777 5103 ville.vakevainen@hpheimo.fi.

Hae tätä paikkaa