Työpaikat

Särmääjä, Orimattila

Hakuaika alkaa: 24.03.2020  Hakuaika päättyy: 06.04.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan kesäsesongiksi, ammattitaitoista ohutlevypuolen 

SÄRMÄÄJÄÄ 

Onhan sinulla hyvät kädentaidot ja tekninen osaaminen sekä kuvien lukutaito. Olethan tarkka, ripeä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä kykyä uuden oppimiseen. Työ on päivätyötä, ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Työsuhde on alustavasti elokuulle saakka. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat pääsiäisen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi