Työpaikat

Metallialan moniosaaja, Vantaa

Hakuaika alkaa: 29.04.2020  Hakuaika päättyy: 05.07.2020

Peltiveikot Oy - kaikkea metallista

Yhtiö on perustettu vuonna 1959 ja on koko toimintansa ajan keskittynyt ruostumattomien tuotteiden käsittelyyn. Olemme viime vuosina laajentaneet toimintaamme myös muille metallilaaduille, esim Fe/teräs, alumiini, sinkityt(Zn) ja värilliset pellitykset. Toimitamme erilaisia tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaan. Esim. pellityksiä, putkistorakenteita, koneita ja laitteita rakennus-, muovi- ja elintarviketeollisuuteen, kunnille ja kaupungeille.Etsimme asiakkaallemme Peltiveikot Oy:lle

Metallialan moniosaajaa

pitkäaikaiseen työsuhteeseen


Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy metallialan koulutus ja kokemusta alalta. Olet kykeneväinen toimimaan itsenäisesti ja tehokkaasti, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Toivomme sinulla olevan kokemusta erilaisten metallien hitsauksista, leikkauksista ja sahaamisista. Lisäksi työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja säännöllisen päivätyön maanantaista perjantaihin 7-15.30 välillä. 

Tulet työllistymään aluksi Henkilöstöpalvelu Heimolle, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykselle.


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.