Työpaikat

Siivoustyötä tarjolla, Lahti

Hakuaika alkaa: 29.06.2020  Hakuaika päättyy: 13.07.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista siivoojaa. Työsopii erinomaisesti niin siivousalan konkarille kuin välivuotta pitävälle nuorelle.
Työssä pärjäät jos olet työhön tarttuva, kykenet itsenäiseen työhön ja olet hyvässä kunnossa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ edellyttää ajokorttia koska työ tapahtuu porras- ja toimitilakohteissa eri puolilla Lahtea. 

Hakemamme henkilö:

  • on luotettava ja oma-aloitteinen
  • omaa reippaan ja työtä pelkäämättömän asenteen
  • haluaa tehdä työnsä hyvin ja olla ylpeä työnsä jäljestä
  • on suomen kielen taitoinen


Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi