Työpaikat

Laser- ja plasmaleikkaajia, särmääjiä, käsityövaiheiden tekijöitä, Oy AluSteel Ab, Uusikaupunki

Hakuaika alkaa: 29.06.2020  Hakuaika päättyy: 29.09.2020

AluSteel on erikoistunut vakio- ja määrämittaisten teräslevyjen tukkukauppaan sekä niiden jatkojalostukseen.  AluSteelin päätoimipaikka sijaitsee Uudenkaupungin satama-alueella.

Alusteelin omistaa kotimainen terästukkuyhtiö Feon Oy. Alusteel Oy ja Feon Oy muodostavat yhdessä merkittävän teräspalveluyrityksen, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 100 milj. euroa ja henkilöstöä noin 150 hlö. 

 
Etsimme Oy AluSteel Ab:lle Uuteenkaupunkiin

 

ammattitaitoisia

 

LASER- JA PLASMALEIKKAAJIA

SÄRMÄÄJIÄ  

KÄSITYÖVAIHEIDEN TEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella. Haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Sujuva suomenkielentaito on edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Etsimme siis joustavaa ja vastuuntuntoista henkilöä, jolla on into oppia uutta samalla työtään kehittäen.

 Vaatimukset
- laserleikkaaja: Bystronic tai Trumpf koneiden aiempi käyttö ja osaaminen

- plasmaleikkaaja: aiempi kokemus cnc plasman käytöstä

- särmääjä: aiempi kokemus särmäystyöstä, mieluiten isojen kappaleiden, yli 5m pitkien osien  särmäyksestä

-  käsityövaiheen tekijä: kuvien lukutaito, koneistuskokemus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin. 

Työpisteesi sijainti on Uusikaupunki.

 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävään toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Valitse hakemuslomakkeelta toimenkuva johon olet hakemassa.


Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.