Työpaikat

Työkalu- / pienkonemyyjä, Hollola

Hakuaika alkaa: 30.06.2020  Hakuaika päättyy: 13.07.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Hollolaan myyntihenkistä ja tekniikkaa tuntevaa 

TYÖKALU- JA PIENKONEMYYJÄÄ 


Odotamme sinulta maanrakennuskoneiden tuntemusta ja halua oppia uutta. Hallitset perus toimisto-ohjelmat ja teknistä sanastoa sekä suomeksi että englanniksi.
Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, jonka lisäksi olet luonteeltasi myyntihenkinen, teknisesti suuntautunut sekä omaat hyvät sosiaaliset taidot. Aiempi kokemus työkalumyynnistä katsotaan eduksi.

Työnkuvaan kuuluu toimimista työkalumyyjänä myymälässä sekä teknisenä apuna ostopuolella. Lisäksi toimit teknisenä apuna verkkokauppatiimille tuotekuvauksissa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.