Työpaikat

Puusepänteollisuuteen työntekijöitä, Juva, Koko Suomi

Hakuaika alkaa: 17.07.2020  Hakuaika päättyy: 10.08.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Juvan seudulle 

PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN TYÖNTEKIJÖITÄ

Voit olla uran alussa oleva tai jo alan ammattilainen, jolla on käytännön kokemusta puusepän teollisuuden koneiden käytöstä. Tehtävään annetaan huolellinen perehdytys ja mahdollinen koulutus.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus puusepänteollisuudesta ja alan koulutus, mutta tärkein ominaisuus on kuitenkin hyvät kädentaidot ja halu oppia uutta.  

Odotamme, että hakijalla on halua ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja kokemusta myös omin käsin tekemisestä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta työt jatkuvat mahdollisesti pitkäänkin tilauskannasta riippuen.

Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi